Vi skapar underlag och upphandlar den bästa lösningen och partnern utifrån era specifika behov och förutsättningar. Upphandlingen kan beskrivas som fem delar. Ni kan välja hela eller delar av upphandlingen.
UPPHANDLINGSSTÖD
BEHOVSANALYS / FÖRSTUDIE
Varför ska ni ha en restaurang eller servicelösning? Vad är målet? Vilken service behöver ni? Hur ska verksamheten utvecklas över tid? Vad finns för förutsättningar?
Vi går igenom behov och önskemål, genomför intervjuer, ser över samtliga förutsättningar. Presentation av analysen och rekommendationer som kan ligga till grund för kommande upphandling.
GENOMFÖRANDE
Utifrån behovsanalysen tas ett specifikt anbudsunderlag fram med rätt utvärderingskriterier. Vi bjuder in relevanta anbudsgivare anpassade efter era förutsättningar. Ansvarar för visningar, besvarar eventuella frågor och kompletterar med information.
SAMMANSTÄLLNING
Inkomna anbud analyseras och sammanställs. Vid behov tas kompletteringar in. Sammanfattning av respektive anbud presenteras.
UTVÄRDERING
Vi utvärderar anbuden utifrån behovsanalysen. Tar fram för och nackdelar baserat på överenskomna utvärderingskriterier samt ger rekommendation till beslut.
UPPFÖLJNING
Sist men inte minst viktigt – uppföljning och utvärdering av avtalet sex månader efter avtalsstart.
Vi samarbetar med branschens mest renommerade företag, det ger oss en komplett verktygslåda att hjälpa just Er med era möjligheter och utmaningar.
Kontakta oss här